Njoftim shtypi 20.04.2015

PDK, ne zgjedhje me Koalicionin Qeverises

PD refuzoi oferten e PDK-se
PD, asnje hapesire bashkepunimi me demokristianet
PD, asnje perfaqesim votes demokristiane
PDK: Oferta e Koalicionit Qeverises, konstruktive
dhe vleresim per bashkepunim katervjecar ne nivel lokal.

Partia Demokristiane e Shqiperise, ne mbledhjen e sotme te Kryesise, pasi analizoi situaten parazgjedhore, shprehu keqardhjen per deshtimin e negociatave me Partine Demokratike. 
PD ne menyre te njanshme refuzoi bashkepunimin me PDK dhe oferten e Partise Demokristiane ne njesi te vecanta zgjedheore ku kandidatet e saj rezultonin fitues dhe ku PDK ka nje mbeshtetje te konfirmuar elektorale ne te gjitha proceset zgjedhore.
Ne keto kushte PDK vendosi te nderprese negociatat me PD-ne dhe te mos behet pjese e koalicionit zgjedhor te udhehequr nga kjo parti.
Ne mbledhejn e sotme Kryesia e PDK-se shqyrtoi gjithashtu oferten per Bashkepunim dhe bashkeqeverisje te Partise Socialiste dhe vendosi te behet pjese e koalicionit zgjedhor te drejtuar nga koalicioni qeverises. 
PDK do te konkuroje me kandidatet e saj ne te gjitha njesite zgjedhore per keshilltare bashkiake, duke u perfaqesuar me dinjitet alternativen demokristiane ne qeverisjen lokale dhe qendrore.

Zyra e shtypit e PDK-se
Muzeu i MemoriesLajmet e Fundit

Njoftim shtypi 08.05.2015

Njoftim shtypi ...

Njoftim shtypi 20.04.2015

PDK, ne zgjedhje me Koalicionin Qeverises ...

PDK dhe LDK marrėveshje pėr zgjedhjet e 21 qershorit 16.04.2015

  Demokristianët së bashku në Zgjedhje...

Nard Ndoka 19.03.2015

TIRANE - Në kohën kur ende nuk janë mbyllur koalic...

Nard Ndoka 18.03.2015

Njoftim Shtypi:...