AKTIVITETE

Themelohet “SENATI DEMOKRISTIAN\"

Në datë 11 Dhjetor 2013, në oren 11.00, tek hotel Tirana, u themelua Senati Demokristian Shqiptar,që shënon pikën më të lartë të përfaqesimit të kësaj alternative, te pranishem ishin personalitete të shquar ...

Lexo me shume
PDK - Fushata elektorale per zgjedhjet e 23 Qershorit 2013

Permbledhje e aktiviteteve elektorale te Partise Demokristiane te Shqiperise per zgjedhjet e 23 Qershorit 2013

...

Lexo me shume
PDK mbyll fushaten elektorale ne qytetin e Lezhes

Partia Demokristiane ka mbyllur fushaten elektorale per zgjedhjet e Qershorit 2013 ne qytetin e Lezhes mes mijra simpatizanteve te kesaj force politike. Lista e kandidateve ne kete qark perfaqesohet nga Z. Alfred Daçi.

...

Lexo me shume
PDK takim elektoral pėrmbyllės nė Tiranė

Partia Demokristiane ka zhvilluar në Tiranë takimin përmbyllës elektoral me kandidatët e saj për këtë qark. nën entuziazmin e qindra simpatizantëve të PDK-së, kryesuesi i listës për Qarkun e Tiranës, Fr...

Lexo me shume
Muzeu i MemoriesLajmet e Fundit

Njoftim shtypi 08.05.2015

Njoftim shtypi ...

Njoftim shtypi 20.04.2015

PDK, ne zgjedhje me Koalicionin Qeverises ...

PDK dhe LDK marrėveshje pėr zgjedhjet e 21 qershorit 16.04.2015

  Demokristianët së bashku në Zgjedhje...

Nard Ndoka 19.03.2015

TIRANE - Në kohën kur ende nuk janë mbyllur koalic...

Nard Ndoka 18.03.2015

Njoftim Shtypi:...