RRETH PDK

PDK

Partia Demokristiane e Shqipërisë synon të krijojnë një grup solid parlamentar të qendrës së djathtë, besnik me qytetarët, garant i shtetit ligjor, i stabilitetit, i demokracisë, i mbrojtjes së institucioneve kushtetu...

Lexo me shume
10 Principet bazė tė Partisė Demokristiane

Kush jemi ne: PDK e identifikon vetveten me vlerat themelore kristiane të lirisë, solidaritetit, humanizmit dhe drejtësisë. Synimi ynë është një shoqëri demokratike dhe e hapur, në të cilën qytetar&eu...

Lexo me shume
FORUMI (SENATI) I IDEVE DEMOKRISTIANĖVE

PDK ka promovuar krijimin e një Forumi Politik të ideve Demokristianëve. Syinimi i këtij forumi është pjesëmarrja në debate të ndryshme politike lidhur me parimet kryesore demokristiane, me traditën, aktualitetin dhe sfidat shq...

Lexo me shume
PROJEKTI I BASHKĖPUNIMIT ME CDU DHE PARTITE DEMOKRISTIANE EUROPIANE

PDK është e interesuar të bashkëpunojë në një sërë drejtimesh me CDU dhe Partite Demokristiane Italiane, për të patur mundësinë të përfitojë nga përvoja dhe lidërshipi i saj i jashtë...

Lexo me shume
PARIME DHE PROGRAMI I PARTISĖ DEMOKRISTIANE TĖ SHQIPĖRISĖ

Demokristianët punojnë që shoqëria shqipatre të ngrihet dhe të funksionojë bazuar në vlerat e demokracisë kristiane. Me vlera të demokracisë kristiane, demokristianët nënkuptojnë vlerat universale të s&...

Lexo me shume
Muzeu i MemoriesLajmet e Fundit

Njoftim shtypi 08.05.2015

Njoftim shtypi ...

Njoftim shtypi 20.04.2015

PDK, ne zgjedhje me Koalicionin Qeverises ...

PDK dhe LDK marrėveshje pėr zgjedhjet e 21 qershorit 16.04.2015

  Demokristianët së bashku në Zgjedhje...

Nard Ndoka 19.03.2015

TIRANE - Në kohën kur ende nuk janë mbyllur koalic...

Nard Ndoka 18.03.2015

Njoftim Shtypi:...