Ku ndodhemi

Partia Demokristiane
e Shqiperise

www.pdk.al
Email:
 info@pdk.al
Tel1:
+3355 4 254131
Tel2:
+3355 4 254361
Fax1:
+3355 4 254131
Fax2:
+3355 4 254361

Na kontaktoni
Muzeu i MemoriesLajmet e Fundit

Njoftim shtypi 08.05.2015

Njoftim shtypi ...

Njoftim shtypi 20.04.2015

PDK, ne zgjedhje me Koalicionin Qeverises ...

PDK dhe LDK marrėveshje pėr zgjedhjet e 21 qershorit 16.04.2015

  Demokristianët së bashku në Zgjedhje...

Nard Ndoka 19.03.2015

TIRANE - Në kohën kur ende nuk janë mbyllur koalic...

Nard Ndoka 18.03.2015

Njoftim Shtypi:...