Njoftim shtypi 08.05.2015

Njoftim shtypi

Sot nё seline  e Partise Demokristiane tё Shqipёrisё njё delegacion Italian i kryesuar  nga Sekretari i Pergjithshёm i Akademisё sё Shkencave “Costantiniana”,  Dr. Roberto Luigi Perrone dhe  Senatori  Daniele Mariutto, tё cilёt u pritёn nga Kryetari i Demokristianve  Z.Nard Ndoka dhe Sekretari i Pёrgjithshёm i Senatit Demokristian Z.Vladimir Prenga.

Kreu Demokristian Z. Ndoka i njohu miqtё  Italian mbi aktivitetin politik tё Partisё Demokristiane, pёr situatёn politike nё Shqipёri,  mbi koalicionin pёr zgjedhjet lokale, si dhe me historikun e Demokristianeve Shqiptarё.

Miqtё Italian i deklaruan Zotit  Ndoka mbёshtetje nё aktivitetin politik, si dhe deklaruan propozimin e tyre pёr Z.Ndoka,  pёr antarё nderi i Akademise sё Shkencave COSTANTINIANA.

Z.Perroni shprehu kёnaqesinё e tij pёr vizitёn nё Seline e Demokristianёve Shqipёtare duke premtuar vazhdimёsinё e kёtij bashkёpunimi tё nisur.

 

 

                                                                   Zyra e Shtypit PDK
Muzeu i MemoriesLajmet e Fundit

Njoftim shtypi 08.05.2015

Njoftim shtypi ...

Njoftim shtypi 20.04.2015

PDK, ne zgjedhje me Koalicionin Qeverises ...

PDK dhe LDK marrėveshje pėr zgjedhjet e 21 qershorit 16.04.2015

  Demokristianët së bashku në Zgjedhje...

Nard Ndoka 19.03.2015

TIRANE - Në kohën kur ende nuk janë mbyllur koalic...

Nard Ndoka 18.03.2015

Njoftim Shtypi:...