Nard Ndoka 18.03.2015

Njoftim Shtypi:
Partia Demokristiane e Shqiperisë vendosi sot të hapë negociatat per zgjedhjet lokale te 21 Qershorit. Negociatat do të zhvillohen me Partine Demokratike; per mënyren e caktimit te kandidateve, ne vete apo te perbashkët, per koalicionin opozitar në raport me partite pjesmarrëse dhe menyrën e testimit e sondazheve per kandidatet tane zyrtar per Kryetar Bashkish.
Muzeu i MemoriesLajmet e Fundit

Njoftim shtypi 08.05.2015

Njoftim shtypi ...

Njoftim shtypi 20.04.2015

PDK, ne zgjedhje me Koalicionin Qeverises ...

PDK dhe LDK marrėveshje pėr zgjedhjet e 21 qershorit 16.04.2015

  Demokristianët së bashku në Zgjedhje...

Nard Ndoka 19.03.2015

TIRANE - Në kohën kur ende nuk janë mbyllur koalic...

Nard Ndoka 18.03.2015

Njoftim Shtypi:...