Themelohet “SENATI DEMOKRISTIAN"

 

Në datë 11 Dhjetor 2013, në oren 11.00, tek hotel Tirana, u themelua Senati Demokristian Shqiptar,që shënon pikën më të lartë të përfaqesimit të kësaj alternative, te pranishem ishin personalitete të shquar nga politika dhe fusha të tjera, intelektualë dhe përfaqësues te te gjithe spektrit demokristian dhe të diaspores. Senatin e pershendeten dy vellezerit e shquar Simon e Mikel Kuzhnini te cilet jane edhe senatore te perhershem te senatit demokristian si dhe senatoret Frrok Cupi, Agim Doçi dhe Alfred Lela. 

 

Gjate fjales se tij pershendetese Kreu i PDK-se Z. Nard Ndoka u shpreh i bindur ne vlerat demokristiane dhe premtoi qe do te jete "sherbetor" i realizmit te qellimeve te ketij senati. 

 

Qëllimi: Ruajtja dhe mbrojtja e vlerave kombëtare. Unifikimi dhe promovimi i vlerave Kristiane.Përpunimi dhe prezantimi i filozofise Demokristiane në politiken mbare shqiptare.Harmonizimi i vlerave dhe ideve në lidhje me historine tone të përbashket, orientimit fetar, traditës kulturore, origjinës dhe orientimit europian.Përbërja e Senatit: Senatoret themelues janë figura të njohura në jetën politike, akademike, sociale, kulturore, mediatike dhe me gjerë. Gjithashtu marrin pjesë si Senator, përfaqesues nga të gjitha trojet shqiptare dhe komunitetet e diasporës.
Muzeu i MemoriesLajmet e Fundit

Njoftim shtypi 08.05.2015

Njoftim shtypi ...

Njoftim shtypi 20.04.2015

PDK, ne zgjedhje me Koalicionin Qeverises ...

PDK dhe LDK marrėveshje pėr zgjedhjet e 21 qershorit 16.04.2015

  Demokristianët së bashku në Zgjedhje...

Nard Ndoka 19.03.2015

TIRANE - Në kohën kur ende nuk janë mbyllur koalic...

Nard Ndoka 18.03.2015

Njoftim Shtypi:...