Shpallet Unioni Demokristian me moton "Te bashkuar jemi me te forte"

Sot, date 07.12.2013 ora 12.00 ne seline e PDK-se, gjate nje konference per shtyp u shpall "Unioni Demokristian Shqiptar", i perbere nga 4 parti demokristiane. Motoja e ketij Unioni eshte "Te bashkuar jemi me te forte"

Te pranishem ne konference per shtyp ishin Kreu i PDK-se Z. Nard Ndoka, Kreu i ADK-se,  Z. Zef Bushati, i cili eshte President i Unionit me nje mandat 1 (nje) vjecar,  Kreu i LDK-se Z. Mhill Geci dhe PKD me Kryetar Mark Frroku perfaqesohej nga Z. Dhimiter Muslia i cili eshte edhe Sekretar i Pergjithshem i Unionit.

Te merkuren ne 11 Dhjetor 2013 do te mbahet Senati Demokristian  që shënon pikën më të lartë të përfaqesimit të kësaj alternative me perfaqësues të shquar nga politika dhe fusha të tjera, me intelektualë dhe përfaqësues të diaspores. 
Muzeu i MemoriesLajmet e Fundit

Njoftim shtypi 08.05.2015

Njoftim shtypi ...

Njoftim shtypi 20.04.2015

PDK, ne zgjedhje me Koalicionin Qeverises ...

PDK dhe LDK marrėveshje pėr zgjedhjet e 21 qershorit 16.04.2015

  Demokristianët së bashku në Zgjedhje...

Nard Ndoka 19.03.2015

TIRANE - Në kohën kur ende nuk janë mbyllur koalic...

Nard Ndoka 18.03.2015

Njoftim Shtypi:...