LAJME

Ndoka, takim me strukturat ne Njesine Bashkiake Nr.4 Tirane
Ndoka, takim me strukturat ne Njesine Bashkiake Nr.4 Tirane

Ne kuader  te proçesit te strukturave te partise Demokristiane ne degen e Tiranes u zhvillua takimi i antareve ne Njesine Nr.4, ku u zgjodhen organet drejtuese, u percaktua objektivi kryesor i fushates si dhe u vune detyra konkrete per organizimin e shtabeve ...

Lexo me shume
Muzeu i MemoriesLajmet e Fundit

Njoftim shtypi 08.05.2015

Njoftim shtypi ...

Njoftim shtypi 20.04.2015

PDK, ne zgjedhje me Koalicionin Qeverises ...

PDK dhe LDK marrėveshje pėr zgjedhjet e 21 qershorit 16.04.2015

  Demokristianët së bashku në Zgjedhje...

Nard Ndoka 19.03.2015

TIRANE - Në kohën kur ende nuk janë mbyllur koalic...

Nard Ndoka 18.03.2015

Njoftim Shtypi:...